Personal en groepstrainingen

Wanneer de standaard trainingsuren je niet passen of is wil je sneller vorderingen maken, dan is misschien het volgen van een personal training misschien iets voor jou? Leren op eigen tempo wanneer het jou past, onder begeleiding van één van onze lesgevers. We hebben de volgende opties: 

10 personal of groepstrainingen

Start op afspraak.

Het doel van deze lessen is je volledig te bekwamen in karate. Karate bouwt zich op in lessenpakket.  Op het einde van een lespakket  kan  een examen worden afgenomen om de geleerde examenstof te laten toetsen. 

De prijs voor de lessenreeks is 250€.

De lessen kunnen ook worden gevolgd in kleine groepen tot maximaal 4 personen. Een reductie van de prijs is dan mogelijk! Bij 2 personen is het 200€/persoon, bij 3 personen is het 175€/persoon en bij 4 personen 150€/persoon. Wie een lessenreeks start is verplicht eenmaal per jaar bondsgeld en verzekering te betalen, samen 40€. De lessen worden bij voorkeur gegeven in mattenzaal 2 van het Sportcomplex De Hoogt.

4 personal of groepstrainingen

Start op afspraak.

Het doel van deze lessen zijn ter voorbereiding van het karate examen. Door persoonlijke begeleiding  worden de puntjes op de "i" gezet, zodat jij je zelfverzekerd kan presenteren op het examen.  De lessen worden bijvoorkeur gegeven op woensdag van 13.00 - 14.00 uur in mattenzaal 2 van het Sportcomplex De Hoogt.

De prijs voor de lessenreeks is 100€.

De lessen kunnen ook gevolgd worden in kleine groepen tot maximaal 4 personen. Een reductie van de prijs is dan mogelijk! Bij 2 personen is het 85€/persoon, bij 3 personen is het 80 €/persoon en bij 4 personen 75€/persoon.

 

Personal of groepstraining op maat

Start op afspraak

Het doel van deze les(sen) is om de reeds opgedane karatekennis te verbeteren en versterken. De les wordt vaak genomen door karateka's die al verder in hun leerstof zitten of die merken dat ze met de groepslessen niet zo snel vorderen en persoonlijke coaching en begeleiding  kunnen gebruiken. De lessen worden op uur en tijd afgestemd, individueel of eventueel met meerderen tot een maximum van 4 personen. De locatie is bijvoorkeur mattenzaal 2 van het Sportcomplex De Hoogt, maar kan ook op een andere locatie. Aanvullende reiskosten kunnen in rekening worden gebracht.

De prijs per les is 35€.

Een reductie van de prijs is mogelijk het volgen van meerdere personen:  bij 2 personen is het 30€/persoon, bij 3 personen is het 25 €/persoon en bij 4 personen 20€/persoon.

 
Locatie: mattenzaal 2, Sportcomplex de Hoogt 20, oud-Turnhout